Interieuradvies


Heb je zin in een nieuw meubelstuk in je huis, maar weet je niet goed hoe je je huis zo kunt inrichten dat alles klopt? Of heb je een bedrijf, praktijk of winkel en wil je je cliënten ontvangen in een omgeving waarin ze zich snel op hun gemak voelen? Wij van S I M O N zijn gek op woondromen en werkplekfantasieën! En we vinden het heerlijk om die te vertalen naar een inrichtingsplan. Op zoek naar kleuradvies voor je interieur of naar interieuradvies voor verlichting? Of maken we je blij met een moodboard, om je te laten zien hoe je – soms met één enkel detail – van jouw ruimte the beste place to be kunt maken? Kom ’s langs!

Kleuradvies interieur

Kleur heeft enorm veel invloed op sfeer. Verf een muurtje, leg een knalrood vloerkleed neer of vervang die bruine bank door een olijfgroene, en je huis of kantoor lijkt als nieuw! Vind je het lastig om de juiste kleuren te kiezen? Laat S I M O N meedenken! Aan de hand van foto’s of een bezoekje ter plaatse stellen wij een kleuradvies op voor je interieur. Handig als je een nieuw kantoor inricht en miskopen wilt vermijden. En ideaal als je met een paar kleine ingrepen weer verliefd wilt worden op je eigen huis!

Interieuradvies verlichting

Je kan je huis of kantoor nog zo’n mooi hebben ingericht, zonder goede verlichting krijg je niet de sfeer die je graag wilt. Daarom is het slim om in een interieuradvies de verlichting mee te nemen. Hoeveel daglicht valt er naar binnen, en vanaf waar komt het precies? Hoe zorg je ervoor dat je goed licht hebt om bij te werken of te lezen, maar kun je dezelfde ruimte ook omtoveren tot een gezellige plek voor een etentje met vrienden? Omdat we graag willen dat je je op ieder moment thuis voelt, maken we graag een interieurplan voor je, waarin we de verlichting niet vergeten.

Particulier interieuradvies Zakelijk interieuradvies

Kunnen wij je helpen?


Openingstijden:

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag

  10:00 – 18:00

 • Woensdag

  10:00 – 18:00

 • Donderdag

  10:00 – 21:00

 • Vrijdag

  10:00 – 18:00

 • Zaterdag

  10:00 – 17:00

 • Zondag
  Gesloten